Στη MELECCON ΤΕΧΝΙΚΗ επενδύουμε σε προϊόντα υψηλής ποιότητας προδιαγραφών.

H εταιρεία Meleccon Τεχνική-Εμπορική ιδρύθηκε το 2006 με κύριο σκοπό την εμπορία και τεχνική υποστήριξη κινητήρων, αντλητικών συγκροτημάτων και μονάδων συμπαραγωγής.

Στα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρεία επεκτάθηκε προοδευτικά σε μια ποικιλία διαφορετικών επιχειρηματικών τομέων. Ο τομέας της Ναυτιλίας, τα συστήματα παραγωγής Ατμου και η ηλεκτροδότηση των τρένων είναι μερικοί από αυτούς.

Συνεργαζόμενα Brands
Προϊόντων

SECHERON

Η Secheron αποτελεί έναν κορυφαίο παγκόσμιο προμηθευτή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων ασφάλειας και λύσεων και συστημάτων έλξης για τη σιδηροδρομική βιομηχανία και παρέχει επίσης λύσεις για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, δίκτυο DC και άλλα βιομηχανικά συστήματα.

CLAYTON – ΑΤΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

Η Clayton Steam Systems αποτελεί έναν παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και την κατασκευή, υψηλής απόδοσης, συστημάτων ατμού ταχείας εκκίνησης. Με συστήματα παραγωγής ατμού από 55 kg/h to 20t/h και πίεση  μέχρι 140 barg.

ENERGY – ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ – H/Z

Γεννήτριες Βενζίνης & Πετρελαίου  με επώνυμους και αξιόπιστους κινητήρες (PERKINS, KOHLER, IVECO, DEUTZ, VOLVO, DOOSAN YANMAR, JOHN DEERE). Ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη ισχύος από 5 KVA έως 2250 KVA.

FLEXSEAL – ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ

Η Flexseal είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής και διανομέας ευκάμπτων συνδέσμων για την Επισκευή και Σύνδεση Σωλήνων διαφορετικής διατομής και υλικού σωλήνων αποχέτευσης. Είναι κατάλληλοι για επεξεργασία νερού, βιομηχανικές χημικές διαδικασίες και ναυτιλία.

ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Οι ψύκτες απορρόφησης εκμεταλλεύονται την απορριφθείσα θερμική ενεργεία των μηχανών του πλοίου για την παραγωγή ψύξης. Ως αποτέλεσμα αυτής της πρωτοποριακής τεχνολογίας είναι η σημαντική μείωση στην κατανάλωση καυσίμου.
Είμαστε εδώ για εσάς
Σκεφτόμαστε σαν πελάτες και ενεργούμε πάντα για το συμφερον σας.

Η Meleccon Τεχνική είναι αποτελεί μια απο τις πιο δυναμικες τεχνικες εταιριές στον τομέα της εξειδικευμένης συντηρησης Η/Μ εγκαταστάσεων.

Όχι πελάτες,
αλλά συνεργάτες.